top of page
bg.png

Get the biggest discounts on all costs, related to your car:
fuel, servicing, tires and more

DISCOUNTS ON YOUR CAR EXPENSES

DOWNLOAD APP NOW

Atlas Market is a partner of Atlas Navi - a drive and earn - navigation app rewarding you with NAVI tokens whenever your drive in exchange for the traffic data you provide.
The wallet section helps you manage these rewards
, exchanging them for real life service and products.

bg2.png

APP FEATURES

Atlas Market features a simple yet powerful interface. It is powered by $NAVI tokens, which you will need if you want to claim an offer, very easy to get.

Offers & Discounts

See the local offers from our partners
Some are limited in availability and duration and some are more permanent
.
Claim the offer by exchanging NAVI tokens for the discounted value. Simple and quick

NAVI Wallet

Manage the NAVI tokens earned from Atlas Navi as well as vehicle NFTs.

Buy NAVI tokens with a debit/credit card through our payment processor.
Withdraw NAVI to your Metamask / TrustWallet.

Vouchers

Claiming an offer meaning your exchange NAVI tokens for a discounted voucher.

Use the voucher at our partner's locations for the service you need

Settings 

Connect with us on social media and manage your account

ATLAS MARKET VOUCHER TERMS AND CONDITIONS

logo-670x377.png

Termeni si Conditii aplicabili voucherelor de combustibil de la OMV Petrom. Termeni specifici fiecarui voucher:  - E-voucherul se va folosi, o singura data, numai pentru achizitionarea de carburant in statiile OMV si Petrom de pe teritoriul Romaniei. - Pentru plata unei achizitii se pot cumula mai multe E-vouchere. - Daca valoarea achizitiei depaseste valoarea E-voucher-ului, restul de plata se poate achita in numerar sau cu card bancar. - Nu se accepta returnarea E-voucherului sau rambursari in numerar partiale sau integral. - La expirarea perioadei de valabilitate E-voucherul nu poate fi reactivat, schimbat sau returnat. - Termenii si conditiile de utilizare sunt disponibile la adresa evoucher.omv.ro Primele 500 de vouchere sunt valabile până în iulie 2026. Nu se oferă rambursări! Nu se returnează sumele neutilizate! Pot fi combinate cu alte vouchere, metode de plată (numerar, card) sau oferte. Valabile doar în România pentru toate tipurile de carburant și la toate cele 555 de locații OMV sau Petrom. Exemple: a) Dacă alimentați pentru 60 RON și plătiți cu un voucher de 100 RON, veți pierde diferența de 40 RON. b) Dacă alimentați pentru 120 RON și utilizați un voucher de 100 RON, puteți plăti diferența de 20 RON cu numerar sau card de credit / debit la casa de marcat. Mai multe vouchere pot fi acumulate și combinate pentru a plăti o singură alimentare. Voucherele pot fi transmise altora. Acestea pot fi marcate ca utilizate / neutilizate în aplicație pentru o gestionare mai bună, dar nu vor fi marcate automat în acest fel.

Vouchere NAVI versus $NAVI tokens. Pentru a achiziționa orice servicii reale oferite de partenerii noștri, tu, utilizatorul, vei avea nevoie să schimbi fie tokenurile $NAVI (criptomonedă), fie NAVI-V (vouchere NAVI). În efortul de a face accesul la ofertele din Atlas Market cât mai simplu posibil pentru oricine, am făcut posibil ca orice utilizator să obțină NAVI-V (vouchere NAVI), pe care le pot schimba pentru servicii și produse (sau alte vouchere) la oricare dintre partenerii noștri. Dacă achiziționezi Vouchere NAVI în aplicație, te rugăm să ții cont de următoarele: Acestea sunt valabile până la și trebuie folosite înainte de 31 decembrie 2025. Fiecare Voucher NAVI reprezintă un voucher multi-uz. Pot fi folosite doar pentru a răscumpăra produse și servicii reale de la partenerii noștri din interiorul aplicației Atlas Market. Voucherele NAVI nu pot fi rambursate și nu pot fi retrase într-un portofel de criptomonede sau schimbate în tokenuri $NAVI. Acestea NU sunt tokenuri cripto $NAVI. Valoarea unui voucher NAVI este egală cu cea a tokenului cripto NAVI și fluctuează frecvent. Achiziționând vouchere NAVI, ești de acord cu aceste termeni și cei de pe AtlasNavi.com/terms. Ratele de schimb la momentul achiziției sunt în timp real, fără comisioane sau diferențe.

LIMITS: A fost impus un limită de 5000 NAVI pe săptămână pentru a cheltui pe aceste vouchere, independent de limita săptămânală de retragere de 10.000 $NAVI. Aceasta a fost instituită inițial pentru a permite cât mai multor persoane să achiziționeze cel puțin câteva vouchere și depășește cu mult ceea ce un șofer mediu alimentează într-o săptămână în orice caz.

bottom of page